Welkom bij Ties & Shirts

De plek om handig en snel je stropdas te bestellen.

Zijden Stropdassen

Ontdek de zijden stropdassen van Ties & Shirts

Een elegante stropdas kopen die zowel klasse uitstraalt maar ook betaalbaar is, een lastige opdracht maar niet in onze online stropdassenwinkel. Je vindt hier onder andere satijn zijden dassen in 16 effen kleuren en in vijf gestipte dessins. Daarnaast hebben we zijden stropdassen in ribstructuur; deze vind je in gestreept designs en vier unieke tartan dessins. Wil je een zijden stropdas kopen? Wij adviseren je graag welke stropdas het beste bij je past. Zo zijn de zijden stropdassen in satijn zeer elegant en komt de natuurlijke glans van de zijde erg goed naar voren.

Zijden Stropdassen

Zo mooi als satijn is, zo fragiel is het ook. Let dus goed op want een kleine beschadiging wordt al snel zichtbaar. Wil je een robuustere stropdas, kies dan voor een stropdas in ribstructuur. De tartan en gestreepte dassen zijn zo geweven dat de stropdassen de natuurlijke glans behouden en minder fragiel zijn dan het elegante satijn. Een tip: al onze stropdassen matchen met onze zijden pochetten, combineer kleuren of match je exacte kleur!

Onze werkwijze

De combinatie van stijl experts, kleermakers en een service die volledig om jou als klant draait. Bij Ties and Shirts begint het proces voor ons in het ontwerpen van onze dassen. Waarom we dit verkiezen boven het aanbieden van andere merken is simpel: wij willen uniek zijn in wat we bieden. Naast een uniek aanbod aan stropdassen kunnen wij zo ook altijd onze kwaliteit garanderen. Authentieke kleermakers die het vak met passie beoefenen, dát zie je terug in het T&S label. En waarom klanten altijd onze online stropdassenwinkel weer weten te vinden? De service die altijd dat beetje extra doet. Voor het uitkiezen van de juiste zijden stropdassen bijvoorbeeld. Ben je nu ook zo benieuwd hoe het is om onze klant te zijn? Bekijk ons assortiment, kies je das en ervaar onze stijl zelf.

Advies op maat

Wij staan graag voor je klaar.
Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Ook bellen wij je graag terug op een tijdstip dat voor jou uitkomt.