Welkom bij Ties & Shirts

De plek om handig en snel je stropdas te bestellen.

Tartan Stropdassen

Ontdek de designer stropdassen van Ties & Shirts

Wil je een bijzondere stropdas kopen? Bekijk hier onze designer stropdassen collectie. In deze collectie vind je vier unieke designer dassen in tartan designs.

Tartan dassen

De klassieker in een modern jasje is de zwart-grijze ‘Perfection’. Perfect voor de man die een unieke das wil maar niet veel uitsprekende kleuren wil hebben in zijn outfit. De ‘Elegance’ is de marineblauwe stropdas met goud en grijs tinten er in verwerkt. Deze das doet zijn naam eer aan en heeft dankzij zijn unieke kleurenpatroon een elegante uitstraling. Mocht je voor een meer uitgesproken zijden stropdas willen kiezen, dan is de ‘Outstanding’ de beste keuze voor jou; de combinatie van donkergroen en burgundy maken deze das tot een ware eye-catcher. Om onze unieke collectie compleet te maken hebben wij de ‘Modern’, dé stropdas voor de moderne man. Een overwegend roze stropdas met blauw- en grijstinten, waardoor de klassieke tartan das de toekomst in kan.

De tartan stropdassen: Perfection, Elegance, Outstanding en Modern zijn unieke ontwerpen die exclusief bij Ties & Shirts verkrijgbaar zijn. Gemaakt van de beste zijde, met de hand gemaakt en stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit. Samen met een scherpe prijs en de customer service van Ties & Shirts maakt de keuze voor je stropdas nu wel erg gemakkelijk.

Advies op maat

Wij staan graag voor je klaar.
Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Ook bellen wij je graag terug op een tijdstip dat voor jou uitkomt.