Kwaliteitsgarantie

Een top service ervaren bij Ties & Shirts

Een service die om jou draait, daar staan we bij Ties & Shirts voor. Niet alleen staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten, ook de manier waarop wij met jou als klant omgaan vinden wij belangrijk. Dit zie je terug in onze servicegerichte mentaliteit. Zo zijn we bij vragen je zo snel mogelijk van dienst via onze Klantenservice Direct, geniet je altijd(!) van gratis verzending en passen onze pakketjes door de brievenbus waardoor je niet meer uren op de postbode zit te wachten. Als je met deze service nog steeds geen glimlach op je gezicht hebt proberen we dat zo vaak mogelijk te veranderen met gave acties, extra shoptegoed voor onze klanten met een account en nog veel meer. Like ons op Facebook of volg ons op Instagram om helemaal up to date te blijven!

 

En kwaliteit ontstaan uit vakmanschap

Wat ons bijzonder maakt is niet alleen een service die helemaal om jou draait of het feit dat we slim gebruik maken van brievenbuspakketjes. We onderscheiden ons pas écht door dit allemaal te combineren met authentiek vakmanschap op het gebied van herenmode. Als kledingzaak staan wij alleen voor kleding van de beste kwaliteit, zelfs tegen de scherpe prijs die wij bieden. Daarom hebben wij een aantal van de beste kleermakers van Europa in dienst. In Portugal wordt de kleding van Ties & Shirts volgens de hoogste kwaliteitsstandaard geweven en getest op perfectie. Niet anders dan de exclusievere merken gaan wij te werk, echter wel met een betaalbare prijs als resultaat. Dat is een gevolg van de combinatie van vakmanschap en service: de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

 

De garantie..

De garantie spreekt voor zich, de combinatie van persoonlijke service en superieure kwaliteit maakt dat Ties & Shirts sinds zijn lancering in 2015 een blijvende groei doormaakt met vaste klanten die ons steeds weer weten te vinden. Niet alleen de individuele klant, ook bedrijven weten ons steeds weer te vinden voor constante kwaliteit.
Ben je een nieuwe klant en zegt je dit allemaal niet zo veel? Groot gelijk! Daarom bieden wij kwaliteitsgarantie. Je besteld je stropdas, shirt of ander kledingstuk en wij garanderen je onze top kwaliteit. Ben je er niet tevreden mee? Dan kun je jouw aankoop gewoon terugsturen en dan boeken wij je geld weer terug.

Heb je vragen over de kwaliteit, of wil je onze super service zelf ervaren? Spreek ons even aan via Klantenservice Direct, of doe helemaal modern en stuur ons een whatsappje!