Welkom bij Ties & Shirts

De plek om handig en snel je stropdas te bestellen.

Gebreide Stropdassen

Gebreide stropdassen kopen doe je bij Ties & Shirts. Niet alleen bieden wij uitsluitend een select aantal designs aan die elegantie garanderen, ook de kwaliteit is bij ons onbetwist.

Gehaakte dassen

Gehaakte stropdassen of gebreide dassen zijn een tijd uit de modewereld verdwenen. Langzaam heeft de stijlvolle man echter zijn weg terug weten te vinden naar deze unieke uitvoeringen. Deze dassen hebben dankzij het feit dat zij gebreid zijn al een uit het oog springend karakter. Met een maatvoering van 6 centimeter hebben zij een modern en elegant uiterlijk, belangrijk is dat een design dit dan ook benadrukt.

Onze designs

De gekozen effen kleuren van onze gebreide dassen zijn met zorg geselecteerd op de trends anno nu. De neutrale en veelzijdige kleuren grijs is geschikt voor elegante combinaties en een ware klassieker. De unieke tint rood die je kunt vinden in deze collectie is extra zacht voor het oog. Hiermee wordt een fris karakter gecreëerd wat niet te ‘flashy’ is. De beige gehaakte das is bijzonder, de combinatie getuigt van smaak van de drager.

Gestreepte gebreide stropdassen

De gestreepte dassen in deze collectie worden gekenmerkt door de stropdas met horizontale strepen. Dit is de manier waarop een gebreide stropdas een gestreept design draagt. Dit komt oorspronkelijk doordat een diagonale streep lastiger en minder strak te realiseren is. Dit is uitgegroeid tot een iconische verschijning waardoor mensen gehaakte designs wellicht het beste herkennen aan de horizontale strepen op de das. Deze designs hebben wij in een unieke roze-blauwe combinatie.
De unieke roze-blauwe gebreide stropdas  heeft een sprankelend, fris en energieke uitstraling. Hiermee is het een gewaagde das met een design wat boekdelen spreekt. Een meer rustige uitstraling is de groen-blauwe das of de meer klassieke zwart-grijze uitvoering.

Advies op maat

Wij staan graag voor je klaar.
Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Ook bellen wij je graag terug op een tijdstip dat voor jou uitkomt.