Welkom bij Ties & Shirts

De plek om handig en snel je stropdas te bestellen.

Camouflage Stropdassen

Camouflage stropdas

Een camouflage stropdas kan een gewaagde maar stijlvolle keuze zijn. Het is mogelijk om deze das te dragen bij een pak, maar is waarschijnlijker te zien bij een combinatie van colbert en jeans. Bij T&S hebben wij in onze huidige collectie een krachtige rood, stijlvolle grijs en elegante blauw camouflage pallet gebruikt. Dit heeft geleid tot drie variaties die elk leuk  te combineren zijn in een modern en chique outfit.

Opvallen met camouflage

Het klinkt tegenstrijdig, maar een camouflage stropdas blijft niet onopgemerkt. Het is geen klassiek design. Ook is er geen sprake van strakke lijnen of symmetrie zoals zo vaak gezien wordt bij een formeel outfit. Voor een klassieke gelegenheid is deze das wellicht niet de meest voor de hand liggende keuze, maar voor de modieuze man is dit een leuke aanvulling voor zijn garderobe. Het is wellicht een van de meest originele en bijzondere dassen om te dragen bij een casual chic outfit waarbij je een speels randje wilt behouden.

Exclusieve stropdas

De camouflage stropdas is zonder meer een exclusief item om te bezitten. De collectie die wij aanbieden is, zoals in de rest van onze winkel, een Ties and Shirts original. Met zorg zijn deze dassen dan ook samengesteld. Een mix van synthetisch materiaal samen met geselecteerd natuurlijke katoen zorgt voor een robuust item met hoogwaardige uitstraling. Dat maakt deze camouflage dassen tot een smaakvol en leuk cadeau. Verspreid in Nederland ligt deze collectie al in enkele herenwinkels. Online besteld heb je jouw bestelling razendsnel binnen.

Advies op maat

Wij staan graag voor je klaar.
Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Ook bellen wij je graag terug op een tijdstip dat voor jou uitkomt.